Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Kaymakamımız Kemal Duru ve Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına ev sahipliği yaptılar. Program, Kaymakamlık Makamında gerçekleşen tebrikat kabulü ile başladı. Kaymakamımız Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nihat Sarı, ilçe protokolünün tebrikatlarını kabul ettiler.

Tebrikatların ardından, Cumhuriyet Meydanı'nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Kaymakamımız Kemal Duru, Kaymakamlık çelengini, Belediye Başkanı Nihat Sarı ise Belediye Başkanlığı çelengini Atatürk anıtına sundular.

Programın devamında, ilçemiz Askerlik Şubesi Başkanı Mehmet Han Bekiroğlu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Kaymakamımız Kemal Duru da günün önemine binaen bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından, günün önemine dair şiirler okundu. Programın sonunda ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki Adem projesi kursiyerleri halk oyunları ve ront gösterisiyle katılımcılara keyifli bir gösteri sundular.

#30Ağustos #ZaferBayramı #KutlamaProgramı #Kaymakamlık #BelediyeBaşkanı #MehmetHanBekiroğlu #SosyalYardımlaşmaVeDayanışmaVakfı #AdemProjesi #HalkOyunları #RontGösterisi