Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisarlı olimpiyat sporcusu Meryem Betül Çavdar, Para Tekvando Paris Grand Prix müsabakasında üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti. Bu müsabaka, 2022 Paris Paralimpik Oyunlarına kota puanı veriyor ve Türk milli sporcularımız toplamda 5 madalya kazandı. Alican Özcan ve Fatih Çelik altın, Gamze Gürdal gümüş, Meryem Betül Çavdar ve Seçil Er ise bronz madalya elde etti.

Meryem Betül Çavdar, 52 kiloda bronz madalya kazanarak ülkemize gurur yaşattı. Kendisi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Paris Grand Prix mücadelesinde istediği hedefe ulaşamamasına rağmen bronz madalyanın gururunu yaşadığını belirtti. Yolumuzun hala uzun olduğunu ve zirvede kalmak için sürekli mücadele edeceğini vurgulayan Çavdar, zirveyi korumak için asla mücadeleden vazgeçmeyeceğini ifade etti.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Meryem Betül Çavdar'ı büyük başarısından dolayı tebrik etti ve zirve mücadelesinde başarılar diledi. Bu başarı, Türk sporu için büyük bir gurur kaynağı oldu.