Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da çıkan orman yangınında yaralanan ve Eskişehir Şehir Hastanesinde tedavi edilen Orman İşletme Şefi Murat Yıldırım, hayatını kaybetti. Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenecek bir törenle anılacak olan Yıldırım, evli ve bir çocuk babasıydı. Cenazesi Kütahya'ya gönderildi ve orman bölge müdürlüğündeki törenin ardından defnedilecek. Yıldırım'ın ölümü, orman yangınından dolayı hayatını kaybedenler arasında yer alıyor.

Kütahya merkeze bağlı Gedikoğluçiftliği köyünde çıkan orman yangını sırasında bir dozer, alevlerin arasında kalarak yanmıştı. Yangına müdahale eden Orman İşletme Şefi Murat Yıldırım ve dozer operatörü Hasan Hüseyin Türker, yanarak yaralandılar. İlk olarak Kütahya Evliya Çelebi Hastanesine kaldırılan yaralılar, daha sonra Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edildi ve burada tedavi gördüler.

Murat Yıldırım, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde Orman İşletme Şefi olarak görev yapıyordu. 36 yaşında olan Yıldırım, tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti. Cenazesi, Tepebaşı Belediyesi tarafından sağlanan araçla Kütahya'ya gönderildi. Yıldırım'ın cenazesi Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde yapılacak olan törenin ardından Parmakören köyünde defnedilecek.

Kütahya'daki orman yangınında hayatını kaybeden Murat Yıldırım, orman işletme şefi olarak görev yaparken yangına müdahale etmişti. Onunla birlikte yangında yaralanan dozer operatörü Hasan Hüseyin Türker de tedavi görmekte.

#Kütahya #orman #yangın #MuratYıldırım #ormanşehidi