Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz 30 Ağustos'ta başlayan Dünya Motosiklet Şampiyonası, Motofest Festivali'ne bu yıl 500 bine yakın kişinin katılması bekleniyor. 40 farklı ülkeden gelen motosiklet yarışçıları, ödüllü Afyonkarahisar parkurunda kıyasıya yarışacaklar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen Dünya Motosiklet Şampiyonası, MOTOFEST ve motokros etkinlikleri çerçevesinde heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Yarın gerçekleştirilecek antrenman ve sıralama turlarıyla birlikte büyük bir heyecan yaşanacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke, etkinliğe olan ilginin her yıl arttığını belirtti. 6. kez düzenlenen etkinliğe bu yıl daha da fazla katılım bekleniyor. Yaklaşık olarak 400 bin izleyici beklenirken, 40 takım ve 120 sporcu da yarışlarda boy gösterecek. Festival, büyük bir alaka ile karşılandı ve her yaştan insanın katılımıyla gerçekleşti. Türkiye ve Avrupa'nın en büyük motosiklet festivaline ev sahipliği yapan Afyonkarahisar, başarılı bir organizasyona imza attı. Akülke ayrıca Afyonkarahisar'ın motokros alanı, pit alanı ve yarış parkuru gibi altyapılarıyla da övgü aldığını söyledi.

Öte yandan, 2018-2019 Türkiye Motosiklet Akrobasi Şampiyonu Birkan Polat tarafından sunulan akrobasi gösterisi büyük ilgi gördü.