Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kentin düzenlediği Dünya Motosiklet Şampiyonası parkurunun aynısının aktarıldığı MXGP Afyon isimli motosiklet yarışı oyununu oynarken, protokol üyelerinin oyundaki heyecanı dikkat çekiciydi.



Gençlik ve Spor Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Motor Festivali ve Motokros etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Vali Yiğitbaşı ve Başkan Zeybek, gençler tarafından düzenlenen MXGP Fan Kulüp standını ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Protokol üyeleri, gençlerle sohbet ettikten sonra MXGP Afyon oyununda joysticklerin başına geçti. Oyunda pek başarılı olamamasına rağmen, protokol üyelerinin heyecanlı halleri izleyicileri gülümsetti.



Vali Yiğitbaşı, oyunun bu yıl yayınlanmasına rağmen büyük ilgi gördüğünü ve tanıtıma önemli katkı sağladığını belirtti. Oyunun dünya çapında üyeler tarafından oynandığını ifade eden Yiğitbaşı, gençlerin büyük ilgisini çektiğini ve kendisinin de oğlunun bu tür oyunlara ilgi duyduğunu dile getirdi. Kendisinin de ilk defa deneyimlediği oyundaki zorlu parkur hakkında konuşan Vali Yiğitbaşı, oyunun motokros ve kentin tanıtımı açısından büyük bir katkı sağlayacağına inandığını söyledi.



Belediye Başkanı Zeybek ise, oyunun gerçekliği dijital ortama taşımasıyla tanıtıma büyük katkı sağlayacağını belirtti. Zeybek, protokol üyeleri olarak oyunda pek performans sergileyemeseler de parkuru tamamlamayı başardıklarını söyledi. Afyon'un motor sporlarının merkezi olduğunu kanıtlayan bir oyun olduğunu ifade eden Zeybek, gençlerin özellikle sosyal medya üzerinden sıkça tercih ettiği bir oyun olduğunu dile getirdi. Oyunun dünya genelinde oynandığına dikkat çeken Zeybek, oyunun Afyon'un tanıtımına katkı sağladığı için kurgulayıcılarına teşekkür etti.