Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz 30 Ağustos'ta başlayan Dünya Motosiklet Şampiyonası'nın Motofest Festivaline bu yıl 500 bine yakın katılımcı bekleniyor. Festivalde dünyanın 40 ülkesinden gelen motosiklet yarışçıları Afyonkarahisar parkurunda yarışacaklar. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen şampiyona ve festival, heyecan dolu antrenman ve sıralama turlarıyla devam ediyor.

Dünya Motosiklet Şampiyonası'nın antrenman ve sıralama turlarına katılan sporcuların heyecan tavan yapacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke, festivalle ilgili yaptığı açıklamada, etkinliğe katılımın her yıl arttığını belirtti. Akülke, festivalin beş gün boyunca 400 binden fazla izleyiciyi ağırlamasını ve yaklaşık 40 takım ve 120 sporcuyla uluslararası katılımın yoğun olduğunu ifade etti. Motofest'in Türkiye ve Avrupa'nın en büyük motosiklet festivali olduğunu vurgulayan Akülke, her yıl daha da büyüyen bir ilgi ve katılımın olduğunu söyledi. Festivalin açılışında 50 binden fazla izleyiciyi ağırladıklarını ve çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Akülke, Afyonkarahisar'ın motor sporları merkezi olma özelliğine sahip olduğunu ve uzun yıllar bu organizasyona ev sahipliği yapmayı umduklarını belirtti.

Festivalin bir diğer ilgi çekici gösterisi ise 2018-2019 Türkiye Motosiklet Akrobasi Şampiyonu Birkan Polat tarafından sunulan akrobasi gösterisi oldu. Büyük ilgi gören gösteri, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.