Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Bayat ve İscehisar ilçelerini ziyaret ederek kurumları inceledi. Dr. Mete Tan Bayat Devlet Hastanesi ve İscehisar Karamehmet Devlet Hastanesi'ne yapılan ziyaretlerde, Korkmaz'a Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanı Ali Uyanık da eşlik etti. Hastanelerin çalışmaları hakkında bilgi alan Korkmaz, cihazlar, malzemeler ve işleyiş konularında yetkililerden değerlendirmelerde bulundu. Bu ziyaretler, ilçelerdeki sağlık kurumlarına destek verme ve eksiklikleri tespit etme amacıyla gerçekleştirildi. Bu sayede hastanelerin daha iyi hizmet sunması amaçlanıyor.

#İlSağlıkMüdürü #KurumZiyareti #HastaneDeğerlendirmesi

Dr. Serhat Korkmaz, İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı süre boyunca devam eden kurum ziyaretleri kapsamında Bayat ve İscehisar ilçelerini ziyaret etti. Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanı Ali Uyanık ile birlikte gerçekleştirdiği bu ziyaretlerde, Dr. Mete Tan Bayat Devlet Hastanesi ve İscehisar Karamehmet Devlet Hastanesi'ni inceledi. Hastanelerin cihazları, malzemeleri ve işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alan Korkmaz, bu bilgiler doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu.

#sağlık #ziyaret #değerlendirme #hastane #İlSağlıkMüdürü

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Bayat ve İscehisar ilçelerinde bulunan hastaneleri ziyaret ederek çalışmalarını inceledi. Dr. Mete Tan Bayat Devlet Hastanesi ve İscehisar Karamehmet Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Korkmaz'a Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanı Ali Uyanık da eşlik etti. Hastanelerin cihazları, malzemeleri ve işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alan Korkmaz, yapılan değerlendirmelerle ilgili raporlar hazırlayacak. Bu raporlar, ilgili hastanelerin eksikliklerini tespit etme ve daha iyi hizmet sunma amacıyla kullanılacak.

#hastaneziyareti #değerlendirme #sağlık #İlSağlıkMüdürü

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Bayat ve İscehisar ilçelerine yaptığı ziyaretlerinde bulunan hastaneleri denetledi. Dr. Mete Tan Bayat Devlet Hastanesi ve İscehisar Karamehmet Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirdiği incelemelerde, Korkmaz, hastanelerin cihazları, malzemeleri ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Bu ziyaretlerde, hastanelerin çalışmalarına destek olma ve eksikliklerini tespit etme amacı güdülüyor. İl Sağlık Müdürü, ziyaretler sonucunda edindiği bilgilerle sağlık hizmetlerinin daha kaliteli bir şekilde sunulmasını sağlamayı hedefliyor.

#sağlık #ziyaret #hastaneincelemesi #İlSağlıkMüdürü