Gözden kaçırmayın

İlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenlediİlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenledi

Emirdağ, gastronomi alanında ün yapmış bir şehir olup, buradaki zengin mutfak kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Mutfak Atölyesi açıldı. Bu atölyede eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, şehrin Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından verildi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Mutfak Atölyesi kursiyerleriyle bir süre sohbet etti ve "Kadınlarımızı her alanda hayatın içine katmak için yeni projeler geliştiriyoruz. Onların olumlu geri dönüşleri bizi çok mutlu ediyor. Mutfak Atölyesi kurslarına katılan değerli kadınlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Atölyemizde eğitimler devam edecek." şeklinde konuştu. Daha sonra Serkan Koyuncu, kursiyerlere sertifikalarını ve hediyelerini takdim etti.

Eğitimlere katılan kursiyerler ise Mutfak Atölyesi'nde yeni teknikler öğrenmekten memnuniyet duyduklarını ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkürlerini iletti.

#Emirdağ #MutfakAtölyesi #SerkanKoyuncu #Gastronomi #Eğitim