Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Kütahya Belediyesi tarafından Sofu Mahallesine yapılan Kültür ve Sosyal İşler Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Alim Işık, Sofu Mahallesi Kültür ve Sosyal İşler Merkezi gibi 26 tesisin şehre kazandırıldığını söyledi. Şehirdeki mahallelerin ihtiyaçları çerçevesinde yatırımlarını sürdüren Kütahya Belediyesi, Sofu Mahallesi Kültür ve Sosyal İşler Merkezi'ni tamamlayarak halkın hizmetine sundu. Tesis içerisinde muhtarlık ofisi, çok amaçlı salonlar, mahalle fırını ve mutfaklar gibi ihtiyaçları karşılayacak birimler bulunuyor. Açılışa Belediye Başkanı, MHP İl Başkanı, MHP Merkez İlçe Başkanı, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Alim Işık açılışta yaptığı konuşmada, Kültür ve Sosyal İşler Merkezi'nin yaklaşık 900 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu belirtti. Merkezde düğün salonları, muhtarlık ofisi, revir, mutfak ve teras alanı gibi birimler bulunuyor. Yaklaşık 770 metrekare çevre düzenlemesi yapılan proje, 7 milyon lira maliyetle hayata geçirildi. Başkan Işık, muhtarın isteği üzerine tek katlı olması planlanan merkezin, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda ikinci katıyla birlikte inşa edildiğini söyledi. Daha sonra yapılan Kültür ve Sosyal İşler Merkezi'nin şehir halkı tarafından sahiplenilmesi ve aktif olarak kullanılması temennisinde bulundu.

Bu yeni merkezin Sofu Mahallesi'ne ve Kütahya'ya hayırlı olması dileklerinde bulunan Alim Işık, emeği geçen herkese teşekkür etti. İnsanların dua edeceği bir mekan olması temennisinde bulunan Başkan Işık, yapılan eserin mahalle halkının istekleri doğrultusunda gerçekleştirildiğini ve tüm Kütahya halkının rahatlıkla kullanabileceğini belirtti.

#Kütahya #KültürMerkezi #Açılış #SosyalİşlerMerkezi