Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik Belediyesi, kültür gezileri düzenleyerek yüzlerce Bileciklinin çevre illeri gezebilme fırsatı bulmasını sağladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden belediye, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir illerine düzenlediği gezi turlarıyla çocuklara ve ailelere keyifli bir yaz dönemi yaşattı. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı'nın yakın takibiyle gerçekleştirilen gezi programlarında, özellikle kadınlar ve çocuklar birçok tarihi ve kültürel değeri olan mekânlara gitme şansı buldu. Gezi programlarının devam etmesi istendiği belirtildi.

Bilecik Belediyesi'nin düzenlediği geziler kapsamında İstanbul'da Yeraltı Sarnıcı, Sultanahmet Cami, Ayasofya Cami Kebiri, Gülhane Parkı ve Rahmi Koç Müzesi gibi tarihi öneme sahip yerler gezildi. Ayrıca vapur turları da düzenlendi.

Ankara gezisinde ise ziyaretçiler Cumhuriyet Müzesi, Ankara Kurtuluş Savaşı Müzesi, Tacettin Dergahı ve Anıtkabir gibi yerleri gezme fırsatı buldu. Bursa ve Eskişehir'de ise birçok mekan ziyaret edilerek bilgi alındı.