Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

3 Eylül Pazar günü Eskişehir'in doğu ve güney ilçelerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi sarı kodlu meteorolojik uyarısı yayınladı.


Yayınlanan uyarıya göre, 3 Eylül 2023 Pazar günü ilk saatlerden itibaren Eskişehir'in doğu ve güney ilçelerinde (Seyitgazi, Mahmudiye, Çifteler, Han, Beylikova, Sivrihisar, Günyüzü, Mihalıççık) kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Vatandaşlar uyarıda meydana gelebilecek yıldırım, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.


Bu haber, Eskişehir'de yaklaşan şiddetli yağış ve olumsuz hava koşulları hakkında bilgi veriyor. Vatandaşlar, meteorolojik uyarıya dikkat etmeli ve gerekli tedbirleri almalıdır. Yağışlar nedeniyle oluşabilecek yıldırım, sel, su baskını, ulaşım aksamaları ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklardan korunmak için önlem alınmalıdır.