Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Polisi, uyuşturucuyla mücadelede hız kesmeden devam ediyor. Kütahya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Kütahya'ya uyuşturucu madde getirmeye çalışan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda A.Ş ve F.D isimli şahısların içinde bulunduğu araç polisin "dur" ihtarına rağmen kaçtı. Kovalamacanın ardından araç maddi hasarlı bir trafik kazası yaptı ve içindeki şahıslar yakalandı. Araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.

Gece saatlerinde yapılan başka bir operasyonda ise Kütahya'ya uyuşturucu getirmeye çalışan şahıslar yakalandı. İl girişinde durdurulan bir araçta bulunan A.S, F.Ç ve L.Y isimli şahıslar, 62.30 gram bonzai maddesini dökmeye çalışırken fark edildi ve hemen gözaltına alındı.

Ayrıca Asayiş Şube Müdürlüğü'nün gece saatlerinde yaptığı uygulamalarda, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan aranan Ö.A. isimli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Kütahya Polisi, uyuşturucuyla mücadele kapsamında şehir içinde uyuşturucu kullanımının önlenmesi ve kullanmaya çalışan şahısların yakalanmasına yönelik tedbirlerini sürdürüyor. Ayrıca, il dışından uyuşturucu getirilmesinin de engellenmesi için çalışmalarını yoğunlaştırıyor.