Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir ve çevresinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan rapora göre, Eskişehir'in güney ve doğu ilçelerinde yerel etkili olmak üzere sağanak yağışlar bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak ancak rüzgarın Eskişehir çevrelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden, Bursa, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bu durumda Bursa'nın kuzey ve batı kesimlerinde rüzgarın zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor. Ayrıca Mihalıççık ve Han ilçelerinde hava sıcaklığının 19 dereceye kadar düşmesi öngörülüyor.
Eskişehir'in güney ve doğu ilçelerindeki (Seyitgazi, Mahmudiye, Çifteler, Han, Sivrihisar, Günyüzü, Beylikova, Mihalıççık) kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Bu olumsuzluklar arasında yıldırım, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı bulunuyor. Herkesin bu durumlara karşı dikkatli olması önem taşıyor.