Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünü kutlamak amacıyla bir tenis turnuvası düzenledi. Tepebaşı Belediyesi ve ETA Tenis Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuvaya 87 sporcu katıldı. Turnuva, 13-35 yaş, 36 yaş ve üzeri, yeni başlayan 13 yaş ve üzeri kadın ve erkek sporcuların katılımıyla gerçekleşti. Müsabakalar, fair-play kurallarına uygun olarak yapıldı ve her sporcu kendi rakibiyle karşılaşma saatine gelerek mücadele etti. Turnuva, 2 Eylül'de başladı ve final maçının oynanacağı 10 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek.

Tepebaşı Kurtuluş Kupası Turnuvası hakkında bilgi veren ETA Tenis Spor Kulübü Baş Antrenörü Naim Burkan, turnuvanın 6 kategoriden oluştuğunu ve 87 sporcunun katılımıyla düzenlendiğini belirtti. Turnuva, Tepebaşı Belediyesi ile ETA Spor Kulübü işbirliğiyle organize edildi. Turnuva sonunda final oynayan sporculara kupa ve ödüller verilecek. Sporseverleri müsabakaları izlemeye davet eden Burkan, turnuvaya olan ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Sporcular Mehmet Yılmaz ve Aziz Hurma, Tepebaşı Belediyesi'ne düzenledikleri turnuva için teşekkür ederek, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde böyle bir turnuvada bulunmaktan gurur duyduklarını ifade ettiler. Elif Burkan da turnuvanın güzel bir etkinlik olduğunu ve memnuniyetle oynayacağını söyledi. Mustafa Doğan ise, belediye ve kulüp iş birliğiyle açılan tenis kortlarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

#Tepebaşı #Eskişehir #tenisturnuvası #spor #kulüp #fairplay #kurtuluş #etkinlik