Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi, Kurtuluş Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser programında genç yeteneklerle dolu bir gece yaşattı. Grup Denek, X-RAY, Emre Güney ve DJ Alper Caner Yılmazer'in performansları yoğun ilgi gördü.

Bozüyük'ün sevilen gruplarından Grup Denek, konser programının son akşamına damga vurdu. Aykut Fıstıkçı, Kürşat Furkan Gürbüz, Mert Çelik ve Mustafa Öymen'den oluşan grup, yaklaşık 1 saat süren performanslarıyla izleyicileri coşturdu. Sevilen pop şarkılarını seslendiren ve sahnede duygusal anlar yaşatan grup, alkışlarla adeta ödüllendirildi. İzmir Marşı'yla performanslarını tamamlayan Grup Denek, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu tarafından çiçekle ödüllendirildi.

Grup Denek'in ardından sahneye çıkan Emre Güney ve rapçi X-RAY İsa Kaykıoğlu ise rap şarkılarıyla izleyicileri etkiledi. X-RAY kendi şarkısını seslendirerek büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda başarılı DJ Alper Caner Yılmazer sahneye çıkarak izleyicilere unutulmaz bir performans yaşattı.

Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ise konserdeki genç yetenekleri kutlayarak, "Bu değerli gençler geçen sene sahne aldıklarında bize büyük bir özgüven ve cesaret örneği sergilemişlerdi. Onlara her gördüğümüzde ilham vermeye ve destek olmaya devam ettik. Okullarında da başarılı olan bu gençleri tebrik ediyorum. Onları çok seviyorum ve sizin de sevdiğinize eminim" şeklinde konuştu.

Bozüyüklüler, gece boyunca sahne alan genç yetenekleri büyük bir coşkuyla izlerken eğlenceli bir gece geçirdi. Başkan Yardımcısı Şahinoğlu ise performanslardan sonra gençlere başarı dileklerini ileterek bir sonraki etkinlikte buluşma sözü verdi.