Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'deki bir ara sokakta sürücülerin hız yapması ve araçların sık sık kedilere çarpması nedeniyle bölge esnafı, önlem almak için bir ışık direğine "Dikkat Kedi Çıkabilir" yazılı plastik bir uyarı levhası asarak dikkat çekmeye çalıştı. Ancak, kimliği belirsiz kişiler tarafından levha yırtıldı.

Odunpazarı İlçesi İstiklal Mahallesi Santral Sokak'taki bir esnaf, sürekli olarak hayvan kazalarının yaşandığı bölgede önlem almak için bir ışık direğine internetten sipariş ettiği "Dikkat Kedi Çıkabilir" yazılı bir uyarı levhası yapıştırdı. Bu ilginç levha, sokak boyunca dikkat çekiyordu. Ancak, kimliği belirsiz bir veya daha fazla kişi, plastik levhayı yırtarak söküp aldı. Zarar gören levhayı fark eden esnaf, aynı üründen tekrar sipariş ederek direğe yeni uyarı levhaları yapıştırdı. Esnaf, olayın ardından birkaç gün boyunca kamerayı uyarı levhalarının bulunduğu direğe doğrulttuğunu ve aynı durumu iki kez yaşadığını belirtti.



#Eskişehir #kaza #kedikoruma #trafikgüvenliği #uyarılevhası