Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, gençlere tiyatro eğitimi vermek amacıyla düzenlediği kursları tamamladı. Başarılı olan 44 kursiyere sertifikalarını Belediye Başkanı Mehmet Zeybek takdim etti.

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu, gençlerin tiyatroya olan ilgisini artırmak amacıyla kurslar düzenledi. 14-18 yaş arası gençlerin ücretsiz katıldığı kurslarda, Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Elmas tarafından temel oyunculuk, mim, diksiyon, tuluat/doğaçlama, vurgu, tonlama ve kamera önü oyunculuğu eğitimleri verildi. 2 aylık eğitimlerin sonunda 44 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.

Belediye Başkanı Zeybek, kültür ve sanata verdikleri önemi vurgulayarak, "Hayat zaten bir tiyatro. Biz de bu tiyatroda rollerimizi oynamak için buradayız. Hayatımızın bir noktasında biletimizi alıp oyuna devam edeceğiz. Önemli olan, bu hayattaki rolümüzü en iyi şekilde oynayabilmektir. Belediye Şehir Tiyatrolarımızın sizler gibi gençleri yetiştirdiği için teşekkür ediyorum. Bilinçli bir toplum ve bilinçli bir gençlik yetiştirme gayretindeyiz. Eğitim faaliyetlerimizle neredeyse tüm okullara dokunuyoruz. Güçlü bir devletimize ve vatanımıza sahibiz. Yanlışlara kulak asmayalım. Tiyatro da bunlardan biri. Sizi doğrulara yönlendirmek için arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.