Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikte, yüzlerce çocuk bir araya geldi ve birbirinden güzel gösterilere tanık oldu. Şişme oyun gruplarında eğlenceli vakit geçirdiler. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, çocuklara okul öncesi hediyesi olarak şenliği düzenledi. Ayrıca çocuklara ücretsiz mısır, pamuk şekeri ve kağıt helva ikram edildi. Jonglörler, eğlenceli maskotlar ve sihirbazlar eşliğinde çocuklar, interaktif gösteriler ve baloncuk şovlarıyla eğlenceli anlar yaşadı. Şubadap çocuk konseriyle buluşan çocuklar, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı'nı ziyaret etti ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, çocuklarla eğlence alanında sohbet etti. Okul öncesi çocukları mutlu etmek istediklerini ifade eden Subaşı, "Bu güzel etkinliğe katılan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür ediyorum. Burada çok güzel anılar biriktiriyoruz. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Okul öncesi çocukları bir araya getirmek, onların moral ve motivasyonunu artırmak istedik" dedi.

Çocuklar ve aileler, düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı V. Subaşı'na teşekkür ettiler.