Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç turnuvasını organize etti. Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe spor salonunda gerçekleşen turnuvaya, 7 yaş, 8 yaş, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı, açık kategoriler olmak üzere toplamda 50 sporcu katıldı. Bu turnuva, Büyük Taarruzun 101. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenmiştir ve Afyonkarahisar il genelinden ve çevre illerden birçok sporcu katılım gösterdi.

Turnuva iki gün boyunca devam etti ve sonuçları açıklandı. 7 yaş kategorisinde birinci olan sporcu Ozan Bulut, 8 yaş kategorisinde ise Eymen Ali Kirazlı birincilik elde etti. 10 yaş ve altı kategorisinde Alanya'dan katılan Ksenia Kon birinci olurken, 12 yaş ve altı kategorisinde Fatma Berra Gelişgen, açık kategoride ise Mustafa Kemal Kök birinciliklerini aldı. Ayrıca, turnuvada en iyi kadın yarışmacılar da seçildi. Ksenia Kon, Fatma Berra Gelişgen ve Yıldız Güngör kendi kategorilerinde en iyi kadın oyuncu seçildiler.

Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen sporcuları tebrik ederek madalyalarını takdim etti.