Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, son iki hafta içerisinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir operasyon düzenledi. Bu operasyonlarda 13 ayrı noktaya baskınlar yapıldı ve 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan biri tutuklandı.

Operasyonlar sonucunda 113,64 gram metamfetamin, 31,55 gram sentetik kannabinoid, 2,93 gram esrar, 6 adet sentetik ecza, 1 adet tabanca ve 4 adet uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen hassas terazi ele geçirildi. Operasyonlarda toplamda 19 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

13 şahıs "Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan, 6 şahıs ise "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçundan yargılanacak. 5 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 şahıs ise tutuklanarak Bilecik M Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bu başarılı operasyonlarla uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadelede önemli bir adım atılmış oldu. Uyuşturucu suçlarıyla mücadelede polisin kararlılığı ve çalışmaları devam edecek. #Bilecik #uyuşturucusuçları #operasyon #polis