Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği, Büyük Taarruzun 101. yılında Afyon tarihindeki en büyük katılımlı yüzme yarışmalarını düzenledi. 5 kulüpten 164 sporcu, 86 kadın ve 78 erkek olmak üzere yarışmalara katıldı. Bu yarışmalar, 7-8 / 9-10 yaş ulusal gelişim projesi, 11-12 yaş 3. Vize ve 13+ performans tespit müsabakalarını içeriyordu. Toplamda 621 müsabaka yapıldı.

Afyonkarahisar'da yarı olimpik yüzme havuzunun açılmasından bu yana yüzme sporuna büyük önem veriliyor ve performans sporcularının yetişmesi hedefleniyor. Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, müsabakaların açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, bu yıl performans yarışmalarına yüksek katılım sağlandığını ve amacın Afyonkarahisar'da yüzme sporunu geliştirerek performans sporcu sayısını artırmak olduğunu belirtti. İl Müdürlüğü olarak ellerindeki tesisler, imkanlar ve antrenörlerle bu hedefe ulaşmak için çalıştıklarını vurguladı.

Yüzme yarışmalarında başarı elde eden sporcular, Türkiye genelinde düzenlenecek olan yarışmalara katılma hakkı kazandılar. Bu yarışmalar, sporcuların yeteneklerini daha ileri seviyelere taşıma fırsatı sunacak ve bir sonraki seviyede yüzme yeteneklerini gösterme şansı verecektir. Yüzme sporunun gelişimi ve başarılı sporcuların yolculuğu için bu tür yarışmalar önemli bir adımdır.

Haberin Sosyal Medya için Uygun Etiketleri:
#Afyonkarahisar #YüzmeYarışması #Spor #Başarı #YüzmeSporu #GençlikVeSporMüdürlüğü