Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Bölgesel Amatör Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, yeni futbol sezonunun açılışını gerçekleştirdi. Ada Stadı'nda düzenlenen törende, Linyitspor Kulüp Başkanı Nizamettin Düzgün ve TKİ Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kandemir konuşma yaparak sezonun başarılı geçmesi için temennilerde bulundular.

TKİ Tavşanlı Linyitspor, 2023-2024 futbol sezonuna Ada Stadyumu'nda düzenlenen bir törenle başladı. Törene Linyitspor Kulüp Başkanı Nizamettin Düzgün ve TKİ Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kandemir'in yanı sıra, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Belediye Başkanı Mustafa Güler gibi protokol mensupları da katıldı. Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve futbolcu ve teknik heyetin tanıtımıyla devam etti. Ardından dua edildi ve kurban kesimi gerçekleştirildi. Yeni sezon öncesinde kulübe başarılar dileyen protokol mensupları, takımla hatıra fotoğrafı çektirdi ve ardından hazırlık maçını izledi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, maç sonrasında kulüp idarecileriyle bir araya gelerek, takımın 3. Lig hedefinde başarılı olmasını temenni etti.

#Kütahya #TavşanlıLinyitspor #futbol #sezonbaşı #TKİ #forzaspor