Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

CHP Bilecik Belediyesi Meclis Üyeleri, Merkez İlçe Başkanlığı seçimine tek liste halinde katılan Melih Karaçam'ı protesto etmek için seçime katılmadılar. Seçim dün Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ve Melih Karaçam tek aday olarak seçime girdi. Ancak Berna Pamukçu, mahalle delegelerinde üstünlük sağlayamadığı için aday olmadı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar ve partililer de kongreye katıldılar.

Bilecik Belediyesi Meclis üyeleri, kongrede tek aday olan ve CHP Merkez İlçe Başkanı olan Melih Karaçam'ın adaylık sürecinde kendileriyle hiçbir iletişim kurmadığı için kongreye katılmadılar. Meclis üyeleri, yayınladıkları bildiride, "Biz aşağıdaki isimleri ve imzaları bulunan Belediye Meclis Üyeleri olarak; 03.09.2023 tarihinde bugün yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı seçimine katılmama kararı aldık. Sebebi, halkın oylarıyla seçilmiş Meclis üyelerini seçim süreci boyunca mevcut Merkez İlçe Başkanı aday adayı olan Sayın Melih Karaçam'ın tarafımızla hiçbir şekilde iletişim kurmamasıdır. Dolayısıyla halkın iradesini yok sayan bu tutum nedeniyle biz de kendisini yok hükmünde sayıyor ve seçimlere katılmama kararı aldığımızı bildiriyoruz" ifadelerine yer verdiler.