Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Türk pop müziğinin sevilen kadın sanatçılarından Sıla, Bozüyük'ün 4 Eylül Kurtuluş'unun 101. yıl dönümünü unutulmaz bir konser ile kutladı. Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Günleri Konser programı kapsamında gerçekleştirilen konser, kapalı pazar otoparkında yapıldı. Konserde Sıla'nın yanı sıra Olcay Gülpınar ve Yunus Emre Sert de sahne alarak performans sergiledi. Program, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun gençlerle bir araya gelip selfie çekilmesi ve marşların birlikte söylenmesiyle kurtuluş coşkusunun doruk noktasına ulaştı.



Başkan Bakkalcıoğlu, konserde yaptığı konuşmada 101 yıl önce atalarımızın kanlarıyla sulanan bu toprakların düşman işgalinden nasıl kurtulduğunu hatırlatarak, Bozüyük'ün 4 Eylül 1922'de kurtarıldığından bahsetti. Ayrıca, konuşmasında Bozüyük Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı'nı tanıtarak, Avrupa Şampiyonasında şampiyonluk maçı oynayacak takıma başarılar diledi.



Sahneye çıkan Sıla ise konserde Bozüyüklülere unutulmaz anlar yaşattı. Sıla, hayranlarıyla birlikte söylediği şarkılarla konser alanını büyük bir coşku ve heyecanla doldurdu. Konser sırasında, Sıla'ya çiçek takdim eden Başkan Bakkalcıoğlu, konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ardından 4 Eylül günü Bozüyük'ün kurtarıldığını ve bu geceden itibaren o zamanki Bozüyük'ü düşünerek bir akşam yaşadıklarını ifade etti. Sıla'ya, seramikten yapılmış bir Atatürk plaketi takdim edildi ve program havai fişek gösterisi ile sona erdi.



#Bozüyük #KurtuluşGünü #Sıla #Konser #Coşku