Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İklim İzcileri Yaz Okulu programı sona erdi ve minik izcilere katılım belgeleri takdim edildi. Tepebaşı Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Tepebaşı İklim Sözcüleri Programı kapsamında, çocuklara doğa-çevre ve iklim değişikliği bilinci aşılamayı hedefleyen bu yaz okulu programını başlattı. Program, çocukların özgüven, sorumluluk duygusu, liderlik ve takım çalışması gibi becerilerini geliştirip güçlendirmeyi amaçlıyor. Yaz okulu, 3 Temmuz-28 Ağustos tarihleri arasında Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda düzenlendi. Bu programa katılan öğrencilere törende katılım belgeleri takdim edildi. Minik izciler ve ailelerinin katıldığı tören, Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti.


Törende, Temmuz ayından bugüne kadar yapılan etkinliklerin yer aldığı bir video izletildi. Videonun ardından, yaz okuluna katılan 74 minik izci, katılım belgelerini aldı. Bu şekilde yaz okulunu tamamlayan öğrenciler, 23-24 Eylül tarihlerinde düzenlenecek kamp etkinliğiyle öğrendiklerini uygulama fırsatı bulacaklar. Ayrıca, 1 Ekim itibariyle İklim İzcileri, güz ve kış dönemi çalışmalarına her Pazar Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda devam edecekler.