Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir ve çevresinde sağanak ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlar devam ediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre, Eskişehir ve civarındaki bölgede havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Bu akşam saatlerinde Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'in güney ilçelerinde (Bozüyük, Pazaryeri) yağış beklenirken, yarından itibaren öğle saatlerinden sonra ise bölgesel olarak sağanak yağışlar olacak. Yağışların akşam saatlerinde özellikle Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli olabileceği ve hava sıcaklığının değişmeyeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise genellikle kuzey ve doğu yönlerinden orta kuvvette esecek.

Uyarılar yapıldı

Yağışların akşam saatlerinde özellikle Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor, bu nedenle ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarı yapıldı. İlgili bölgelerde yaşayanlar bu duruma karşı tedbirli olmalıdır.

#Eskişehir #havadurumu #yağış