Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediyesi, Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamındaki konserlerle Eskişehirlilere müzik ziyafeti sunuyor. Sempozyumun açılış töreniyle birlikte gerçekleşen ilk konserde Anadolu Rock Müziği Sanatçısı Göksel Doğançay, Eskişehirli müzikseverlerle buluştu. Doğançay, konser programında Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray ve diğer ünlü sanatçıların eserlerini seslendirdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da konserde Doğançay'a çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Sempozyum kapsamında başka konserler de yapılacak. Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, 7 Sanat Dans ve Bale, Volkan İmançer, Mithat Körler, Cafer-Derya Nazlıbaş, Gece Tarifesi ve Ali Altay gibi sanatçılar da Eskişehirli izleyicilerle buluşacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, tüm Eskişehir sakinlerini bu etkinliklere katılmaya davet ediyor.