Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda özel maçlar oynayan takım, son olarak Eskişehir Demirspor ile karşılaştı. Maçı 1-0 kazanan Eskişehirspor, iyi bir performans sergiledi.

Eskişehirspor'un Abdurrahman Temel Sahası'nda gerçekleşen maçta, Adem, Kaan, Beytullah, Erdin, Hayrettin, Serdar, Doğukan, Fatih, Can, İsmail ve Ercan ilk 11'i ile sahaya çıktı. Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Ancak ikinci yarıda Eskişehirspor, baskılı bir oyun sergileyerek 65. dakikada Sezer Akyüz'ün golüyle 1-0 öne geçti. Maçın geri kalanında üstünlüğünü koruyan Eskişehirspor, maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Geriye kalan dakikalarda da üstünlüğünü koruyan Eskişehirspor, Eskişehir Demirspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyet, takımın moralini yükseltirken, yeni sezon öncesi güven tazelemesine de katkı sağladı.

Öte yandan maçı Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca ve Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri de yakından takip etti.