Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde çevreye rahatsızlık verdiği iddia edilen bir şahsın üzerinde uyuşturucu ele geçirildiği bildirildi. Gece saatlerinde asayiş ve hırsızlık suçlarının önlenmesine yönelik devriye görevi yapan polis ekipleri, şüphe üzerine durdukları O.T. isimli şahsın üzerinde ve aracında arama yaptı. Yapılan aramada 4 gram esrar ve 12 adet Gerica isimli sentetik ecza maddesi bulundu.

Gediz ilçesinde uyuşturucu kullanarak çevreye rahatsızlık veren O.T. isimli şahsın aracı durduruldu. Polis ekipleri, şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirdi. 4 gram esrar ve 12 adet Gerica isimli sentetik ecza maddesi, şahsın üzerinde bulunan uyuşturucu maddeler arasında yer aldı.

Şahıs, Gediz Emniyet Müdürlüğüne götürülerek işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadelede polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

#Kütahya #Gediz #uyuşturucu #operasyon #polis