Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Aranan FETÖ Şahsını YakaladıAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Aranan FETÖ Şahsını Yakaladı

Kütahya Belediyesi'nin projesiyle faaliyet gösteren Devlet Hatun Hanımlar Lokali'ni ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, burada yaptığı açıklamada çocukların geleceğe daha güvenli hazırlanması için bu hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Başkan Işık ve eşi Fatma Işık, özel çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek tesis içinde yer alan yüzme havuzu, hamam, oyun odaları, jimnastik ve spor salonunu gezdi.

Ailelerle sohbet eden Başkan Işık ve eşi, özel çocuklara özel hediyeler takdim etti.

Başkan Işık, "Kütahya Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından mayıs ayında başlatılan etkinliğimizin dördüncü ayını tamamladık. Şu ana kadar 100'ün üzerinde evladımıza burada hizmet verdik. Ailelerimize teşekkür ediyorum. Bu hizmetleri sizlerin desteğiyle devam ettireceğiz" dedi.

Devlet Hatun Hanımlar Lokali Kurum Müdürü Sebile Ölmez, çok sayıda özel çocuğun ve ailenin bu projeden faydalandığını belirterek, Başkan Işık'a destekleri ve ilgileri için teşekkürlerini iletti.


#KütahyaBelediyesi #DevletHatunHanımlarLokali #çocuklar #aileler #hizmet #projeler #Kütahya #etkinlikler