Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı, ilçede çalışan mevsimlik işçiler ve onları taşıyan servis şoförlerine trafik eğitimi verdi. Toplamda 82 işçi ve 6 şoför, jandarma ekipleri tarafından trafik kuralları konusunda bilgilendirildi.


Eğitimlerde emniyet kemeri takmanın önemi, kavşaklarda geçiş önceliği, cep telefonu kullanımının riskleri, araçlarda hız sınırları, yolcu taşımacılığında dikkat edilmesi gereken hususlar ve yayaların trafikte dikkat etmesi gereken konular ele alındı.


Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici konuyla ilgili yaptığı açıklamada, verilen bu eğitimlerin amacının trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturarak trafik kazalarını azaltmak olduğunu belirtti. Bilici ayrıca, sürücülerin ve yayaların trafik kurallarına uymalarını önemsediklerini ve toplumsal düzenin sağlanması ve kazaların engellenmesi için bu tür faaliyetlerin büyük önem taşıdığını ifade etti. İlçe Jandarma Komutanlığı personelini ve eğitime katılan vatandaşları bu konuda duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.