Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te seyir halindeki bir tırın dorsesinin bağlantı yerinden kırılarak ayrılması sonrasında büyük bir facianın önüne geçildi. Şans eseri, o sırada arkadan gelen araç olmaması ve dorse boş olduğu için herhangi bir kaza yaşanmadı.

Olay, Küçük Sanayi Sitesi rampasında meydana geldi. G.K. isimli sürücünün kontrolündeki 11 ER 346 plakalı tırın dorsesi, İl Özel İdaresi kavşağı ışıklarına gelmeden bağlantı yerinden kırılarak yerinden çıktı. Dorse, bir süre tırın arkasından ayrı bir şekilde hareket etti.

Ancak, şans eseri o sırada başka bir araç gelmedi ve dorse boş olduğu için büyük bir facianın önüne geçildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazaya sebep olabilecek durumları engellemek için önlemler aldı ve trafiğin kontrollü bir şekilde akmasını sağladılar.

Bu olay, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Küçük bir ihmal bile büyük bir faciaya neden olabilir. Sürücülerin araçlarının bakımlarını düzenli olarak yaptırmaları ve trafik kurallarına uymaları hayati öneme sahiptir.