Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük'ün en çok tercih edilen mesire alanlarından Türbin Mesire yerinde düzenlenen "Gençlik Doğa Kampı"na katılacak öğrencileri ve ailelerini uğurladı. 4 Eylül'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen kamp etkinlikleri, 6-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 3 gün 2 gece sürecek. Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan tüm hazırlıklar tamamlandı ve kamp alanına ulaşan öğrenciler, kamp malzemelerini teslim aldıktan sonra çadır kurulumu ve temel kampçılık eğitimi aldılar. Ardından çeşitli etkinliklerle dolu olan kamp başladı.

Kamp boyunca, öğrenciler Afet Bilinçlendirme Semineri, Paracord Atölyesi, Grid Parkuru ve Oyunlar, Zipline, Voleybol, Futbol, Sopa Oyunu ve Güven Parkuru, Bozüyük Orman Bölge Müdürlüğü'nün etkinlikleri, Doğa Yürüyüşü ve diğer eğlenceli etkinliklere katılacaklar. Kampın 14-15 yaş grubundaki yaklaşık 50 öğrenciye, profesyonel AKUT personeli nezaret edecek.


#Bozüyük #DoğaKampı #GençlikEtkinlikleri #KampEğitimi #AKUT