Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'ın Erenler mahallesinde yaşanan olayda, husumet sebebiyle bir dayısını öldüren ve diğerini de ağır yaralayan katil zanlısı kısa sürede polis tarafından yakalandı. Polis, cinayetin arka planını çözerken, olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Olayın gerçekleştiği yer olan Erenler mahallesinde, E.S. (25) adlı şahıs, aralarında husumet bulunan dayıları İ.K. (45) ve K.K. (40) ile karşılaştı. Bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, E.S., yanında getirdiği pompalı tüfekle İ.K. ve K.K'ye ateş açtı. İ.K. olay yerinde hayatını kaybederken, K.K. ise yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olayın ardından ihbar üzerine bölgeye intikal etti ve cinayet zanlısı E.S.'yi olayda kullandığı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. E.S., ifadesinde dayıları K.K. ve İ.K.'nın kendisine hakaret ettiklerini ve darp ettiklerini söyledi. Cinayet zanlısıyla birlikte dayıları hakkında şikayetçi olan 6 amca da gözaltına alındı.

E.S., ifadesinde şikayet sonrası eve dönen tarafların dayıları İ.K. ve K.K.'nın kendilerine ait olan dolmuş duraklarında şoförü tehdit ettiklerini öğrendiklerini belirtti. Bunun üzerine olay yerine gittiklerini anlatan E.S., tartışmanın ardından dayılarını tüfekle vurduğunu söyledi. Cinayet zanlısıyla birlikte amcalar da gözaltına alındı ve gözaltına alınanların sayısı 7'ye yükseldi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. #Afyonkarahisar #cinayet #polis #gözaltı