Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bozüyük Belediyesi, AKUT ile birlikte düzenlenen Gençlik Doğa Kampı, türbin mesire yerinde başladı. 4 Eylül, Bozüyük'ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yıldönümü nedeniyle düzenlenen kurtuluş etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen kamp, 3 gün 2 gece sürecek. Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve eşi Merih Bakkalcıoğlu, öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelerek kampta kullanacakları malzemeleri dağıttı. Öğrenciler, kamp alanına ulaştıktan sonra çadır kurulumu ve temel kampçılık eğitimi alarak çadırlarını kendileri kurdu.

Kamp alanına yerleştikten sonra öğrenciler, çeşitli etkinliklere katılmak üzere harekete geçti. 3 gün boyunca afet bilinçlendirme seminerleri, paracord atölyesi, zipline, voleybol, futbol, sopa oyunu, güven parkuru ve doğa yürüyüşü gibi etkinliklere katılacaklar. Kampta yaklaşık 50 öğrenci, profesyonel AKUT personeli tarafından gözetlenecek.


#Bozüyük #AKUT #GençlikDoğaKampı #KurtuluşEtkinlikleri #TürbinMesireYeri