Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, dün meydana gelen yoğun yağışlar sonrasında sahada incelemelerde bulundu. Subaşı, altyapı çalışmalarının son durumu ve işleyişi hakkında bilgi almak için çalışanlarla görüştü. Ayrıca, esnaf ve mahalle sakinlerinin görüşlerini dinleyerek, yapılan çalışmaların olumlu sonuç verip vermediğini sordu.

Başkan V. Subaşı, esnaf ve vatandaşların büyük bir mağduriyet yaşamadığını gözlemlediklerini belirtti. Kültür ve kongre merkezi çevresi ile Atakent Caddesi gibi daha önce sel baskınlarının yaşandığı alanlarda incelemeler yaptı. Vatandaşlar ve esnaftan alınan bilgilere ek olarak, kendi tespitlerine göre de büyük bir sorunun olmadığını gördüklerini söyledi. Meydana gelen küçük sorunlara da hızlıca müdahale edildiğini belirten Subaşı, problemli alanları not ederek, gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.