Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü ve Kütahya Şizofreni, Tüm Engelliler, Yaşlılar, Kimsesizler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 8. kez bir araya gelerek Geleneksel Gözleme Etkinliği düzenledi.


Etkinliğe Kütahya Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Aydın Börü ve Hasan Erkal, Hukuk Müşaviri Mustafa Demir'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ercan Turhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, Sağlık Müdürlüğü ile Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, personel ve vatandaşlar katıldı. Bu bir araya gelme, danışanların Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.


Etkinlik sırasında misafirlere gözleme ikram edildi ve hep birlikte dualar edildi. Danışanlar tarafından şarkılar söylendi, şiirler okundu ve eğlenceli anlar yaşandı. Bu etkinlik, birlik ve beraberliği pekiştirdi.


İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, danışanları topluma kazandırmak, onlara destek olmak ve yanlarında olduklarını hissettirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte emeği geçen tüm personele ve katılımcılara teşekkür etti.