Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi, Şaphane İlçe Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu ziyaret etti. Ziyaretin amacı, sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve fiziki alt yapıyı iyileştirmekti.

Ziyaret sırasında, Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ndeki poliklinik ve acil servis hizmetleri değerlendirildi ve acil servis ve bina girişinde yapılacak iyileştirme çalışmaları planlandı. Ayrıca, Simav Kaymakamı Bünyamin Karaoğlu tarafından yapılan bilgilendirmeyle, ilçede yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Şaphane ziyaretinde ise İlçe Devlet Hastanesi'nde inşaatı devam eden 5+1 cihaz kapasiteli diyaliz ünitesi hakkında bilgi alındı. Hastane yöneticileri, tadilat süreci hakkında Müdür Erarslan'a bilgi verdi.

Ziyaretlerde, Dr. Erarslan aile hekimleri, aile sağlığı çalışanları ve acil sağlık hizmetleri istasyonu çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. Müdür Erarslan, personele çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Dr. Erarslan'ın ziyaretine Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gümüşçü de eşlik etti.

#Kütahya #Sağlık #Hastane #Ziyaret #SağlıkHizmeti