Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da ağustos ayında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 142 şüpheli yakalandı ve 18'i tutuklandı. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu, uyarıcı ve halüsinojen nitelikli narkotik maddeler ele geçirildi. Şüpheliler hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçuyla birlikte kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak suçlamalarıyla adli işlem yapıldı. 18 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlarda görev alan narkotik madde arama köpeği Milon, başarılı performansı nedeniyle Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde ağustos ayının en başarılı köpeği seçildi. Milon, daha önce de 2022 yılı haziran ayında ayın en başarılı köpeği seçilmişti.