Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bozüyük Belediyesi, AKUT işbirliğiyle düzenlediği "Gençlik Doğa Kampı"nda renkli anların yaşandığını gösteren bir etkinlik düzenliyor. Bu kamp, Bozüyük'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümüne denk gelen Kurtuluş Günleri Etkinlikleri kapsamında Türbin Mesire Alanı'nda gerçekleştiriliyor. Gençler, kampta AKUT eğitmenleri tarafından verilen afet bilgilendirme eğitimi, paracord atölyesi ve Grid Parkuru eğitimi gibi faaliyetlere katılarak vakit geçiriyor. Boş zamanlarında ise çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli bir şekilde vakit geçiriyorlar.

Gençlerin doğayla iç içe vakit geçirdiği bu kampta, akşam saatlerinde ise kamp ateşinin etrafında toplanarak eğlenceli etkinliklere katılıyorlar. Renkli görüntülerin yaşandığı bu dolu dolu geçen kampta, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu da ziyarette bulunarak gençler ve eğitmenlerle sıcak bir çorba eşliğinde sohbet ediyor. Gençler, AKUT eğitimlerinin yanı sıra belediye zabıta ve itfaiye ekiplerinden de acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında temel eğitim alıyorlar. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde düzenlenen bu etkinlik için Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve AKUT'a teşekkür eden gençler, unutulmaz bir kamp deneyimi yaşadıklarını belirtiyorlar.