Gözden kaçırmayın

Toplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi YapıldıToplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi Yapıldı

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde Emek Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, her yağmur yağdığında oluşan sel nedeniyle mağdur olduklarını iddia ediyor. Sokak sakinleri, mazgalların tıkalı olduğunu ve düzenli olarak temizlenmesi gerektiğini söylüyorlar. Muhtar Sibel Akın'a da sorunu ilettiklerini belirten vatandaşlar, belediyenin mazgal sorununu çözmesini talep ediyor. Ayrıca, sokakta asfalt yaptırılan bir sokağın başına asfalt atılmadığını iddia eden vatandaşlar, Söğütler Sokağın da asfaltlanmasını istiyorlar.

Sokakta yaşayan bir vatandaş olan Ali Ayar, sel sularının neden olduğu problemlerden birinin mazgalların tıkanması olduğunu söylüyor. Belediyenin mazgallara bakım yapması gerektiğini belirten Ayar, mazgalların tıkalı olduğunu ve çalışmaz halde olduğunu ifade ediyor. Söğütler Sokağa gelip sorunu çözmesini istediklerini dile getiren Ayar, ayrıca sokakta yaşayan bir kişinin talebi üzerine asfalt yapıldığını ancak kendilerine asfalt yapılmadığını öne sürüyor.

Abdil Şahin isimli bir başka sokak sakini de belediyeye mazgal sorunuyla ilgili dilekçe verdiklerini ve çözüm beklediklerini söylüyor. Sokaklarının 2-3 yıl önce masraf yapılarak düzenlendiğini belirten Şahin, yağmur yağdığında sokaklarının su dolması nedeniyle zarar gördüklerini ve mağdur olduklarını ifade ediyor. Belediyenin sorunu çözmesini talep eden Şahin, sokağın başına asfalt yapılması gerektiğini belirtiyor.

Özlem Güven isimli bir diğer sokak sakini ise her yağmur yağdığında apartmanlarının garajlarını su bastığını söylüyor. Garajlarının kullanılamaz hale geldiğini ve araçlarını park edemediklerini ifade eden Güven, çocukların dışarı çıktığında ayaklarının çamur olması problemiyle karşılaştıklarını dile getiriyor. Yetkililerin yağmur yağdığında yaşadıkları problemleri görmesini ve sokak ile mazgalların düzeltilmesini isteyen Güven, sorunun çözülmesini talep ediyor.