Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Şuhut'ta yapılan bir toplantıda eğitimcilere seslenerek insan yetiştirmenin ülkenin en önemli meselelerinden biri olduğunu vurguladı. Kaymakam Han, toplantıda ilçe okul müdürleriyle bir araya geldi ve onlara hitap etti.

Kaymakam Han, okul müdürlerinin yaptıkları işin önemini vurgulayarak, insan yetiştirmenin ülkenin en önemli meselelerinden biri olduğunu belirtti. Okul müdürlerinin bu konuda kilit bir role sahip olduğunu ifade eden Han, çalışmalarını bu bilinçle sürdürmelerini ve başarılı bir eğitim öğretim yılı için çaba göstermelerini istedi.

Toplantıda ayrıca yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılar ve güzelliklerle dolu geçmesi temennisinde bulunuldu. Kaymakam Han, "Yeni eğitim öğretim yılının okullarımız, ilimiz ve ülkemiz için başarılarla ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğiyle" şeklinde konuştu.