Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye-Ermenistan maçı öncesinde, milli heyecanı yaşayan sporseverler ve seyyar satıcılar, sabahın erken saatlerinden itibaren stadyum çevresinde toplanmaya başladı. Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleye yerinde tanıklık etmek isteyen vatandaşlar, maçın başlamasına 11 saat kala stadyum çevresinde bir araya geldi. Maçı izlemek için çevre illerden gelen vatandaşlar yanı sıra, yurtdışından gelen sporseverler de beklemeye başladı. Maç saatini bekleyen taraftarlar, stadyum çevresinde ekmek arası köfte satan seyyar esnaflarla birlikte heyecanını doruklarda yaşadı. Hazırlıklarını tamamlayan seyyar satıcılar, maç sonuna kadar yaklaşık 100 kilo köfte satmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkiye-Ermenistan mücadelesini yerinde izleyebilmek için gece saatlerinde İstanbul'dan yola çıktığını dile getiren sporsever Mesut Gönen, yaklaşık olarak 300 kilometre yol katettiğini ifade etti. Milli takımı desteklemekten mutluluk duyduğunu söyleyen Gönen, "İstanbul'dan geliyorum, maç için buradayız ve kazanacağımızdan eminiz. Kadro kalitemiz, Ermenistan takımından çok daha iyi. Golleri Cengiz Ünder, Halil Dervişoğlu ve Hakan Çalhanoğlu atacak diye düşünüyorum. İnşallah maçı kazanır, önümüzdeki maçlara geçeriz. Saat 08.00'den beri burada bekliyoruz. Eskişehir'e uzun bir aradan sonra milli maç verildi, güzel olacağını düşünüyoruz ve mutluyuz" dedi.

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda milli maçı takip etmek için Eskişehir'e gelen bir diğer sporsever Mithat Karga ise şöyle konuştu; "İstanbul'dan geliyorum. Milli maça geldik, takımımıza başarılar diliyoruz. İnşallah 3-0 yeneriz, vatana millete hayırlı olsun. Trafiğe takılmamak için sabah erken saatlerde yola çıkarak geldik. Maç saatine kadar Eskişehir'i gezmeyi planlıyorum."