Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'deki maç öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, vatandaşlardan maçlara milli takım formalarıyla gelmelerini istedi. A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu beşinci maçında bu akşam saat 21.45'te Ermenistan ile karşılaşacak. TFF tarafından Valilik Meydanı'nda kurulan etkinlik alanında toplanan vatandaşlar, maç saatini beklemeye başladı. Büyükekşi, ziyaret ederek vatandaşlara seslendi.

Büyükekşi, Eskişehirli vatandaşların milli takım maçına yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Vatandaşlardan milli takım formalarını giymelerini isteyen Büyükekşi, böylece milli takım taraftarlarının sayısının artacağını ifade etti. Stadyumun tamamen dolduğunu ve biletlerin tükendiğini belirten Büyükekşi, Eskişehirlilere ve tüm vatandaşlara milli takımı desteklemeye çağrı yaptı. Başkan, maç öncesinde vatandaşlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.