Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı

Emirdağ Belediyesi, gençler için proje ve hizmetler sunma çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda gençlerin aktif ve sosyal olmalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi, öğrencilere yönelik ücretsiz bir İstanbul gezisi düzenledi. Gezi sırasında öğrenciler, Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı, Sultan Ahmet Camii, Gülhane Parkı, Galata Kulesi gibi İstanbul'un sembol haline gelmiş mekanlarını ziyaret ettiler. Ayrıca tekne turuyla İstanbul Boğazı'nı da gezip, şehrin muhteşem manzarasını denizden izleme şansı buldular.

Emirdağ Belediyesi, gençlere yönelik önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Gençlik Merkezimizde çocuklarımızın eğitimlerine destek olmanın yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenliyoruz. Ayasofya Temalı İstanbul gezilerimiz sayesinde gençlerimiz, İstanbul'un zengin ve köklü tarihini keşfedebiliyor" dedi.

İstanbul'da gezilen camiler ve tarihi mekanlar sayesinde gençler büyük bir memnuniyet yaşadıklarını belirterek Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler.