Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye ve Ermenistan arasında oynanan maçta yaşanan turnike arızası sebebiyle birçok taraftar maça giremedi. Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçı izlemek için biletli olan futbolseverler, turnike arızası nedeniyle stadyuma giriş yapamadı. Yüzlerce kişi maça girebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Görevlilerin tek tek kontrol yapması ve değerli eşyaların stadyuma sokulamaması sebebiyle sinirler gerildi. Maça giremeyen bazı taraftarlar da sıraları terk ederek tepkilerini dile getirdi.

Ankara'dan Eskişehir'e gelen bir futbolsever, maçın başlamasından 20 dakika sonra hala sıra beklediklerini belirterek sinirlendi. Tolga isimli futbolsever, yaklaşık 6 saatlik yolculuk yaparak maça gelmiş ancak maçın ilk yarısını kaçırınca sırayı terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Bilet ve yol masrafı yaptığını dile getiren Tolga, "Turnikenin bozuk olduğunu duysam gelmezdim. Önlem alınması gerekiyordu" dedi.