Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da yaşanan bir olayda bir kişi öldürüldü ve bir kişi ağır yaralandı. Bu olayla bağlantılı olarak polis, şüpheli olarak gördüğü 3 kişiyi daha tutukladı.

Olay, Afyonkarahisar'ın Erenler mahallesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. İddiaya göre, E.S. (25) adındaki kişi, aralarında düşmanlık bulunan dayısı İ.K. (45) ve K.K. (40) ile karşılaştı. İkili arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte E.S., elinde bulunan pompalı tüfek ile İ.K. ve K.K'ye ateş açtı. İ.K. olay yerinde hayatını kaybederken, K.K ise yaralandı. Yaralı K.K., hemen 112 Acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından polis, E.S. ile birlikte amcaları Y.S. (26), A.S. (50), M.S. (47), S.S. (44), Y.S. (44) ve M.S. (38) kişilerini gözaltına aldı. Emniyet tarafından yapılan işlemler sonucunda katil zanlısı E.S. (25), A.S. (50), M.S. (47) ve M.S. (38) tutuklandı. Ancak Y.S. (44), H.S. (26) ve Y.S. (26) savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.