Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Hisarcık ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen geleneksel şükür duası gerçekleştirildi. Her yıl yağmur miktarına bağlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte, halkın yardımlarıyla hazırlanan etli pilav, helva ve ayran, çevre ilçe ve köylerden gelen vatandaşlara ikram edildi. Etkinlik, sabah saat 10.00'da başladı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle devam etti. Cuma namazı sonrasında ise topluca şükür duası yapıldı. Etkinliğe Hisarcık Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Müftüsü, İlçe Emniyet Amiri ve çevre ilçe ve köylerden gelen vatandaşlar katıldı.

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, etkinliğin her yıl yapıldığını ve hayırseverlerin yardımlarıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Ayrıca, etkinliğe katılan Prof. Dr. Cevat Akşit hocasına da teşekkür etti. Çalışkan, bu tür organizasyonların ilçenin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne katkı sağladığını söyledi. Rabbimizin duaları kabul etmesini ve toplumu her türlü beladan korumasını diledi.

#Kütahya #Hisarcık #şükürduası