Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da 7 aylık hamile olan eşi Raziye Karabuğa'yı öldüren sanık Şehmuz Gezen, indirimsiz ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırıldı. Isparta 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında, sanık Şehmuz Gezen'in Raziye Karabuğa'yı öldürdüğü tespit edildi. Mahkeme heyeti, sanığa indirimsiz ağırlaştırılmış hapis cezası verilmesine karar verdi.

Olay, 1 Mart günü merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü yakınlarında meydana geldi. Şehmuz Gezen ile 1 yıldır dini nikahlı olarak yaşadığı ve 7 aylık hamile olan Raziye Karabuğa otomobille gezmeye çıktı. Araç içinde yaşanan tartışmanın ardından Şehmuz Gezen, Raziye Karabuğa'yı yanındaki tüfekle baş ve göğüs bölgesinden vurarak öldürdü. Ağır yaralanan Raziye Karabuğa kurtarılamazken, Şehmuz Gezen ise kaçtı. Ancak polis tarafından yakalanan sanık tutuklandı.

Şehmuz Gezen'in yargılandığı davada, mahkeme başkanı sanığa son sözünü sordu. Tutuklu sanık Gezen, kayınvalidesi Elvan A. tarafından dolduruşa getirildiğini ifade ederek dinlenilmesini istedi. Ancak mahkeme başkanı, sanık Gezen'in talebini reddetti. Son kez söz verilen sanık, "Pişmanım, diyecek bir şey bulamıyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, geçmişte de şiddetli olaylara karışan Şehmuz Gezen'e indirimsiz ağırlaştırılmış hapis cezası verilmesine karar verdi. Bu kararla birlikte Şehmuz Gezen, uzun yıllar hapis cezasına çarptırılmış oldu.

#Isparta #mahkeme #karar #cinayet #hapiscezası