Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçında etkileyici bir performans sergiledi. Kulüp, Karadeniz Ereğli Belediye, Kozlu Belediyespor, Alaplı Belediyespor, Çilimli Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor, Safranbolu Spor, Geredespor ve Bartınspor gibi takımların bulunduğu Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta yer alıyor.

1969 Bilecik Spor Kulübü, 2023-2024 futbol sezonu öncesi ilk hazırlık maçını Sakarya temsilcisi Pamukovaspor ile oynadı. Pamukova Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen mücadelede, ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda ise 1969 Bilecik Spor Kulübü, 55. dakikada Halil Ayvaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak, ev sahibi ekip 80. dakikada Burak Çınar'ın golüyle skoru 1-1'e getirdi. Maç bu skorla sonuçlandı ve ilk hazırlık maçında 1969 Bilecik Spor Kulübü göz doldurdu.

Maçı Futbol Şube Sorumluları Muhammet Okur, Murat Gür ve Okan Kızmaz da izledi.